Povlači se poznati domaći ajvar sa srpskog tržišta: U tegli moguće prisustvo stranog tela

Potrošači koji su kupili navedene proizvode mogu da ih vrate na prodajno mesto, gde će dobiti povraćaj novca ili dogovoriti zamenu proizvoda

Proizvođač "Bakina tajna" obavestio je potrošače da povlači dve serije blagog ajvara od 550 grama sa srpskog tržišta.

"'Bakina Tajna' ajvar 550 grama blagi, serija 6610290724, s rokom upotrebe 29.07.2026. i 'Bakina Tajna'' ajvar 550 grama blagi, serija 6610300724, s rokom upotrebe 30.07.2026. sprovodimo opoziv proizvoda zbog mogućnosti prisustva stranog tela, a koje na tržište stavlja društvo Atlantik Brends d.o.o", navodi se u obaveštenju objavljenom na njihovom sajtu.

Dodaje se da potrošači koji su kupili navedene proizvode mogu da ih vrate na prodajno mesto, gde će dobiti povraćaj novca ili dogovoriti zamenu proizvoda.

"Ovom prilikom takođe želimo da potvrdimo da garantujemo bezbednost i kvalitet svih ostalih proizvoda na tržištu. Kao odgovorna kompanija koja iznad svega vodi računa o zaštiti potrošača, odluku o opozivu doneli smo vodeći se visokim standardima kvaliteta i bezbednosti, s ciljem održanja visokog nivoa poverenja u naše proizvode", navodi se u saopštenju.