Kultura

Film "Izolacija" sa Milošem Bikovićem premijerno 29. oktobra u Centru "Sava"

U filmu igraju i Miodrag Miki Krstović, Milena Predić, Milutin Dapčević, Mladen Andrejević, Marko Mak Pantelić, Anđela Jovanović i Alisa Lacko
Film "Izolacija" sa Milošem Bikovićem premijerno 29. oktobra u Centru "Sava"© Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Film "Izolacija", sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, imaće premijeru 29. oktobra u beogradskom Centru "Sava", najavili su producenti.

"Misteriozna i dinamična filmska priča, reditelja Marka Backovića naći će se od 31. oktobra u bioskopima širom zemlje i regiona, rečeno je u saopštenju.

Kako je navedeno, u "priči koja ga dovodi na granicu paranoje i beznađa", Biković tumači lik istraživača Jovana, koji stiže u "zabačenu naučnu stanicu, smeštenu u napuštenim šumskim dubinama, kako bi se bavio proučavanjem divljih životinja".

"Njegov beg od civilizacije, međutim, biva brutalno prekinut nizom stravičnih i na prvi pogled neobjašnjivih događaja", navedeno je u saopštenju.

U filmu igraju i Miodrag Miki Krstović, Milena Predić, Milutin Dapčević, Mladen Andrejević, Marko Mak Pantelić, Anđela Jovanović i Alisa Lacko.

Koscenarista je Marko Jocić, direktor fotografije Đorđe Stojiljković, montažerka je Nataša Pantić, scenografkinje Sanja Bulat i Katarina Plavša, kompozitor Nikola Jeremić, a kostimografkinja Jelena Đorđević.

Produkcijske kuće "Viktorija film", "Arhangel didžital", "Livada produkcija", LMC i "Toking vulf prodakšns" stoje iza filma, kog su podržali Ministarstvo kulture Srbije, "Telekom Srbija", Filmski centar Srbije i Audio-vizuelni centar Republike Srpske.

image