Kultura

Film "Nedelja" hit i van Srbije: 400.000 gledalaca, najgledaniji i u Hrvatskoj i BiH

Samo u srpskim bioskopima film je do sada videlo više od 300.000 gledalaca, uprkos piratskoj verziji koja se pojavila na internetu.
Film "Nedelja" hit i van Srbije: 400.000 gledalaca, najgledaniji i u Hrvatskoj i BiH© Телеком Србија / Pelicula Production

Novi srpski film "Nedelja", inspirisan događajima i životnom pričom pevača Džeja Ramadanovskog od najranije mladosti do prvog velikog uspeha na muzičkoj sceni, ne beleži samo rekorde gledanosti u Srbiji već i u susednim zemljama. Do sada ga je ukupno pogledalo 400.000 gledalaca.  

Film u režiji Nemanje Ćeranića je tokom proteklog vikenda bilo najgledaniji i u hrvatskim bioskopima. "Nedelju" je u Hrvatskoj videlo 4.500 ljudi i bio je gledaniji od, na primer, visokobudžetnog holivudskog filma "Argajl".

"Nedelja" je već drugu nedelju najgledanija i u bioskopima u Bosni i Hercegovini gde je film pogledalo skoro 50.000 gledalaca.

Kada je o Srbiji reč, "Nedelju" je do sada videlo više od 300.000 gledalaca samo u bioskopima, uprkos piratskoj verziji koja se pojavila na internetu.

image