Luka Dončić u reklami za Džordanov brend uz hit Vere Matović "Miki, Milane" (VIDEO)

Košarkaš Luka Dončić se našao u ulozi modela za brend košarkaša Majkla Džordana i ova reklama možda ne bi bila toliko uspešna i pregledana na mrežama, bar kod nas, da se u pozadini ne čuje hit "Miki, Milane" pevačice Vere Matović.

Luka Dončić je zaštitno lice legendarnog Džordana - u spotu vozi automobil, "potisuje" se na terenu i onda izlazi i šutira loptu. Lepo izrežiran i odrađen video je podvučen pesmom "Miki, Milane" pevačice Vere Matović. Ovaj zanimljiv izbor možda nije slučajan, pošto je bilo govora u medijima da se hit često sluša kada se on i ekipa zagrevaju pred utakmice u NBA.

Ovaj namenski spot je ubrzo posao viralan na mrežama, te su mnogi komentarisali zapravo Verinu pesmu i isticali da je "Luka veći Srbin od svih nas".

Takođe, oglasila se i pevačica koja priznala da je bila baš iznenađena:

"Nisam znala ništa o tome, to je za ponos nije za ljutnju! Kada me takav sportista kao što je Luka Dončić uvrsti u sve to, pa to je za ponos. Ja sam sad toliko srećna. Pesma 'Miki Milane' je planetarni hit, to su svi pevali, svi pevaju i danas", rekla je Vera u razgovoru za "Blic".

Sve je krenulo sa Zlatanom

Pevačice narodne muzike su očigledno veoma popularne i među sportistima - prisetićemo se Zlatana Ibrahimovića koji se u februaru ove godine u Sanremu pojavio uz pesmu "Luda za tobom" pevačice Lepe Brene i tada je dočekan na opšte oduševljenje publike.

Takođe, fudbaler je pre tri godine upravo na ovom festivalu upoznao publiku sa pesmom Jutro je" pevečice Nade Topčagić.

I tada je, kao što je to uradio Luka sada, napravljen je opšti šou koji posebno raduje ljude sa naših prostora.