Magazin

Zendaja naletala na Đokovića u Parizu, malo je reći da je oduševljena (VIDEO)

Susret najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića i holivudske zvezde Zendaje, koja je glumila tenisko čudu u filmu Challengers, obeležilo je sinoćnu manifestaciju, odnosno uvod u Olimpijske igre u organizaciji Fondacije Luja Vitona. Glumica je bila oduševljena kada je videla legendu, a Novak je "uzvratio" lepim gestom.
Zendaja naletala na Đokovića u Parizu, malo je reći da je oduševljena (VIDEO)Getty © Getty/Pascal Le Segretain, Arnold Jerocki for LVMH x Vogue x NBC

Novak Đoković zajedno sa suprugom Jelenom prisustvovao je gala događaju u režiji prestižne modne kuće Luj Viton. Njegovo pojavljivanje je bilo više nego zapaženo, a trenutak kada razgovara sa Zendajom je priča za sebe.

Naime, glumica se izvinjavala zbog njenih teniskih pokreta u filmu Challengers, ali Novak joj je zapravo čestitao i graciozno poručio:

"Ne, sjajno je. Svideli su mi se pokreti", zabeleženo je na snimku.

Ovaj momenat su mnogi šerovali na mrežama, pa između ostalog i francuski "Vog", te su u komentarima hvalili teniskog asa.

I tenis i film

Ovaj susret je posebno interesantan medijima, ne samo što su velike zvezde u pitanju, nego i zbog lika Taše Dankan koju igra Zendaju u gore pomenutom filmu. Za one koji ga nisu gledali u filmskom ostvarenju Zendaja je tenisko čudo, ali je morala da se povuče iz sporta. Dakle, veza filma i sporta je u susretu dve zvezde neosporna.

"Krem de la krem" u Parizu

Na ovom prestižnom događaju, bilo je još velikana iz sfere muzike, filma, sportista, kao što su legendarna Serena Vilijams, reditelj Spajk Li, košarkaš Džejms Lebron, muzičar i dizajner Farel i drugi. Sudeći po šerovanju na mrežama, Novak je zaista blistao i bio skroz u "elementu", te fotografija sa Spajkom i Serenom Vilijams, gde su svi nasmejani je oduševila mnoge.

image