Novinar rasplakao Novaka Đokovića: Teniser u suzama zbog neobičnog poklona koji je dobio (VIDEO)

Osvajanje zlatne medalje na Olimpijadi za Novaka Đokovića bilo je ostvarenje dečačkih snova, a trenutak trijumfa - jedan od najemotivnijih u njegovom životu. Ali, na tome se rolerkoster emocija za najboljeg tenisera na svetu nije završio. "Kako biste opisali putovanje od tog trenutka, pa sve do danas i svoja osećanja sada kada ste postigli ovo" upitao je novinar Novaka, pruživši mu fotografiju na kojoj je imao samo 4 godine i na kojoj prvi put u životu drži reket u ruci. Reket koji je veći od njega.

Na snimku koji je preplavio sve društvene mreže, Novaku Đokoviću jedan od novinara poklanja fotografiju, na kojoj je naš najbolji teniser tek na početku svoje teniske karijere. Sa reketom u rukama, Novak je uslikan na Kopaoniku, kada je imao samo četiri godine, a to je ujedno bio i prvi put kada se proslavljeni teniser oprobao u belom sportu.

Gest novinara kod Novaka izazvao buru emocija

Najbolji teniser svih vremena je vrlo emotivno reagovao na ovaj gest i kroz suze istako da slika sa Kopauonika evocira brojne uspomene i izaziva u njemu buru emocija, kao i da je sve ovo bilo jedno veliko putovanje, na koje je on veoma ponosan. Ovu priliku Novak je iskoristio i da nas podseti da ništa nije nemoguće.

Zlatni karijerni slem

Novak Đoković je u Parizu kompletirao zlatni karijerni slem, jer je medalju na Olimpijskim igrama pridodao pobedama na sva četiri grend slem turnira. Posebno je upečatljiva i činjenica da je on postao i najstariji osvajač teniskog turnira na Olimpijskim igrama, a mi ćemo se ipak ovde podsetiti dečaka koji je verovao u svoje snove i uspeo da ih ostvari.