Kristijano Ronaldo oborio rekord: Za samo nekoliko sati sakupio preko milion pratilaca na Jutjubu

Portugalski fudbaler, jedan od najboljih fudbalera sveta i miljenik žena, Kristijano Ronaldo, još jednom je oborio svetski rekord i ovoga puta dostigao više od milion pratilaca na JuTjubu za rekordno kratko vreme.

Petostruki osvajač Zlatne lopte, 39-godišnji Kristijano Ronaldo, dominira ne samo na terenu, već i na društvenim mrežama. Sredinom avgusta prošle godine on je ispisao istoriju time što je u toku samo jednog dana na dva puta dostigao brojku od 600 miliona pratilaca, a ovoga puta - time što je u roku od samo nekoliko sati od otvaranja naloga na JutJub platformi njega "zapratilo" više od milion korisnika!

Ronaldo: "Imam veliko iznenađenje za vas! Nema više čekanja"

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji je u sredu, 21, avgusta odlučio je da je vreme da se angažuje i na ovoj društvenoj platformi. "Šta ima, ljudi? Imam veliko iznenađenje za vas", započeo je video-objavu popularni fudbaler i najavio lansiranje Jutjub kanala. Snimak sportiste pogledalo je preko 26 miliona korisnika, a njih 34 hiljada ga je "ripostovalo" i na svojim nalozima, pokazujući time svoje uzbuđenje. 

"Nema više čekanja. Moj Jutjub kanal je konačno stigao! Zapratite me i pridružite mi se u novoj avanturi", napisao je Ronaldo na svojim nalozima na društvenim mrežama, "linkujući" put do novootvorenog profila. U trenutku objavljivanja ovog teksta, ukupan broj pratilaca na JuTjub nalogu Kristijana Ronalda iznosi 14,4 miliona.

Zvezda na terenu i van njega

Kristijano Ronaldo je, od kako se pojavio na fudbalskoj sceni, važio za izuzetno perspektivnog sportistu, ali i za miljenika žena, koje su sa posebnom pažnjom gledale ne samo intervjue, već i utakmice, ne bi li se divile njegovom izvajanom telu. Popularnost fudbalera se munjevitom brzinom prenela i na društvene mreže, gde ga prati veliki broj obožavalaca.

Na platformi Iks Ronaldo se može pohvaliti brojkom od preko 112 miliona pratilaca, njegovu stranicu na Fejsbuku "lajkovalo" je čak 170 miliona obožavalaca, a njegov najveći uspeh jeste nalog na Instagramu, koji je od prošle godine "zapratilo" još 36 miliona korisnika, te je sada ukupna brojka čak 636 miliona. Za njim "kaska" njegov kolega Lionel Mesi, koga prati "samo" 504 miliona pratilaca.