Magazin

Pevačica Lili Alen vratila u prihvatilište psa koga je udomila jer je pojeo pasoše njene porodice

Pevačica Lili Alen našla se na stubu srama nakon što je priznala da je vratila u prihvatilište psa koga je udomila tokom pandemije. Ljubimac po imenu Meri navodno je pojeo pasoše njene porodice, što je pevačicu jako razljutilo.
Pevačica Lili Alen vratila u prihvatilište psa koga je udomila jer je pojeo pasoše njene porodiceGetty © Victoria Jones - PA Images

Društvo za zaštitu životinja PETA uputilo je britanskoj pevačici Lili Alen otvoreno pismo u kome je navedeno da je njen potez izazvao zaprepašćenje.

"Psi nikada ne bi trebalo da budu tretirani kao aksesoar koji se može odbaciti onda kada više nije potreban", navedeno je u obraćanju pevačici.

Dodatno, PETA je saopštila da će poslati pevačici plastičnu igračku u obliku šteneta, koja, za razliku od pravog ljubimca, ne zahteva nikakvu brigu, strpljenje i posvećenost, preneo je portal Skaj Njuz. 

Čitava situacija otkrivena je nakon što je u svom podkastu Lili Alen rekla da je tokom pandemije Korona virusa ona sa suprugom usvojila štene po imenu Meri, dodajući da je pas ogromna obaveza.

"Pas je pojeo tri naša pasoša u kome su bile i naše vize. Ne mogu vam dočarati koliko je bilo teško zameniti sva dokumenta tokom pandemije Kovida. To je bila prava noćna mora", izjavila je pevačica.

"Nisam mogla da pogledam više tog psa jer nam je uništio život", završila je svoje izgalanje pevačica i time izazvala gnev publike i svih ljubitelja životinja. "Vratila sam ga u prihvatilište".

image