Magazin

"Nisu samo spremne za brak, već i za borbu": Tuča sa bosanskog venčanja dospela i u svetske medije

Viralni klip devojaka koje su se borile za bidermajer na venčanju u Ljubuškom u Bosni ne samo da se širi po regionu, već je uspeo da dođe i na strane "Njujork posta", "Dejli mejla" i drugih svetskih portala. Naizgled obična ceremonija venčanja pretvorila se u spektakularan incident koji je privukao pažnju širom sveta.
"Nisu samo spremne za brak, već i za borbu": Tuča sa bosanskog venčanja dospela i u svetske medije© Pexels/Leah Newhouse

Čini se da buket koji je mlada bacila nije pao u ruke jedne, već nekoliko devojaka, koje su ubrzo počele da se guraju, vuku za kosu, valjaju po podu, u nadi da će uspeti da zadrže bidermajer u svojim rukama i privući sreću u ljubavi.

"Letele su latice, haljine su se cepale, a frizure su bile počupane kada je bosanska mlada bacila svoj buket cveća unazad, prema grupi neudatih devojaka tokom venčanja," piše "Njujork post". Dodaje se da su devojke jasno stavile do znanja da su spremne za brak i da im nije problem da se bore za svoj cilj.

"Jedna žena je uhvatila buket, pa su ga zatim uhvatile dve druge. Usledilo je "natezanje konopca", zbog čega su sve tri pale na zemlju, u svojim svetlucavim večernjim haljinama. Rvanje je postalo žestoko, a di-džej i nekoliko posmatrača je vikalo devojakama da odustanu od borbe, ali one jednostavno nisu mogle da se zaustave", prenosi Njjujor post.

Naki korisnici na mrežama su napisali da ih zanima kako se sve završilo. "Na kraju je izgledalo da je žena u crnom izašla kao pobednica, koristeći svoje noge da priklješti druge dve kako bi sačuvala svoju nagradu", piše "Dejli mejl".

"Kada su na podu, više ne mogu da ispuste buket, iz principa", "Pomislio bih da ovako atraktivne dame već imaju udvarače", pišu neki u komentarima, šaljivo pokazujući "razumevanje" prema ovakvim reakcijama devojaka.

"Nek svako dobije po jedan buket na svakoj sledećoj svadbi", "Sjajan uticaj alkohola", "Izgleda da im je bilo previše zabavno", rekli su korisnici koji su se okrenuli humoru, ali ima i onih koji nisu bili toliko oduševljeni događajem.

"Šteta za mladence, ovo će se najviše pamtiti sa njihovog venčanja", dodaju korisnici u komentarima.

 

image