Nove optužbe za zlostavljanje protiv Pi Didija: Da li je i Džastin Biber bio njegova žrtva? (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža podsetili su na prilično neprikladnu vezu koju je Didi imao sa petnaestogodišnjim Džastinom Biberom. Video snimak Džastina Bibera koji provodi vreme sa Didijem ponovo je postao viralan, a mnogi su taj snimak ocenili kao "jeziv".

Nakon hapšenja poznatog američkog repera i hip-hop mogula Šona "Didija" Kombsa strasti i spekulacije se ne smiruju, a čini se da nove optužbe protiv muzičara kome se na teret stavljaju i trgovina ljudima, seksualno uznemiravanje i silovanje isplivavaju svakog dana. 

Korisnici društvenih mreža podsetili su na prilično neprikladnu vezu koju je Didi imao sa petnaestogodišnjim Džastinom Biberom i pokrenuli lavinu teorija o tome da li je i mladi pevač bio žrtva navodnog predatora.

Didi je inače optužen i da je muške i ženske "seksualne radnike" prisiljavao da drogirani učestvuju u orgijama koje su ponekad trajale danima, a koje je Didi zvao "frik-ofs".  

Poznat je snimak u kojem tada skoro četrdesetogodišnji Didi sa 24 godine mlađom i maloletnom pevačkom zvezdom poručuje reporteru: "Provešće 48 sati sa Didijem, blejaćemo i raditi neke stvari o kojima ne smemo javno da pričamo. U svakom slučaju to će biti ostvarenje sna svakog petnaestogodišnjaka", poručio je Didi, podseća britanski "Dejli mejl".

Nakon što je kontroverza ponovo aktuelizovana, društvene mreže je preplavio i snimak u kom Didi pred kamerama prebacuje vidno uznemirenom sedamnaestogodišnjem Biberu to što se više "ne druže i ne provode vreme kao nekad".

Fanovi nekadašnje tinejdžerske pop zvezde ukazali su i na mogućnost da Biberova pesma "Lounli" zapravo govori o zlostavljanju koje je doživeo u mladosti.

"Svi sada znaju moju prošlost

Kao da je moja kuća bila od stakla

I možda je to cena koju plaćaš

Zbog novca i slave u mladosti

I svi su me videli bolesnog

I činilo se kao da ih je sve briga

Kritikovali su stvari koje sam radio

Kao nezreli dečak", pevao je Džastin Biber.

Džastin se i dalje nije oglašavo povodom situacije sa njegovim nekadašnjim mentorom. U međuvremenu, internetom nastavljaju da kruže snimci svih neprijatnih situacija u koje su odrasle ličnosti iz Holivuda stavljale maloletnog Džastina Bibera. 

Reperovi pravni problemi počeli su kada ga je bivša partnerka Kasandra "Kesi" Ventura optužila za niz  prekršaja. Suočen je i sa optužbom za silovanje devojčice, ali je sve negirao.  

Kada je Ventura prošlog novembra podnela tužbu protiv njega, još dve žene su podnele tužbu za zlostavljanje i napad.  

Ovog februara tužbu je podneo i reperov bivši producent Rodni Džons Mlađi, koji je rekao da je Kombs pokušavao da ga "natera" da ima seks sa drugim muškarcima.

Kombs je negirao optužbe, ali je mesec dana kasnije izvršena racija njegovih imanja. U maju su objavljeni snimci na kojima se vidi kako on napada i tuče bivšu partnerku Venturu, što je ona i navela u tužbi.