Magazin

Milioner iz Dubaija kupio ostrvo za 50 miliona dolara da bi supruga mogla da se sunča u bikiniju

Domaćica i influenserka iz Velike Britanije Soudi el Nadak (26) postavila je na Instagramu video u kojem tvrdi da joj je muž kupio ostrvo, kako bi se osećala bezbedno na plaži.
Milioner iz Dubaija kupio ostrvo za 50 miliona dolara da bi supruga mogla da se sunča u bikiniju© Unsplash/ Zunnoon Ahmed

"Htela si da kupiš bikini, pa ti je muž milioner kupio ostrvo", piše ispod videa koji je podelila influenserka. Video sa istim opisom kasnije je podelio i njen suprug biznismen iz Dubaija, Džamal el Nadak.

Video prikazuje par koji putuje čarter letom do ostrva. Takođe, pokazuje luksuzno privatno utočište ugrađeno u stenu, okruženo visokim palmama i lagunom. "Ovo je njegova najbolja investicija do sada", napisala je Soudi el Nadak, a objava je brzo privukla pažnju mnogih korisnika društvenih mreža, prikupivši više od 2,5 miliona pregleda za manje od nedelju dana, piše 

Saudi, koja je rođena u Velikoj Britaniji, udata je za biznismena iz Dubaija, Džamala Al Nadaka, i sebe opisuje kao "domaćicu i suprugu." 

Kako je ona rekla za Hindustijan tajms, svog supruga je upoznala na studijama u Dubaiju i u braku su više od tri godine.

Odbila je da otkrije tačnu lokaciju ostrva sem da je u Aziji i da je koštalo 50 miliona dolara.

image