I Adel ide stopama mnogih poznatih ličnosti i kreira svoj brend

Pevačica je odlučila da proširi svoja interesovanja i pridružuje se poznatim kolegama koji su osnovali svoje modne ili kozmetičke brendove.

Prema izvorima bliskim pevačici, Adel će navodno početi da dizajnira liniju donjeg veša, odeće, parfema i nakita. Dodaju da, osim što je izuzetno ambiciozna i talentovana umetnica, Adel je i strastvena preduzetnica. Za početak, osnivanje brenda je namenjeno za američko tržište, gde ima ogroman broj fanova.

To je dokazao i njen veliki uspeh na nedavnim koncertima kada se nakon duže pauze, Adel ponovo vratila na scenu i oduševila milione obožavalaca njenim nastupima u Las Vegasu. Iščekivanje je bilo veliko, jer je neko vreme bila posvećena privatanom životu. 

Smatra se da su pozitivne reakcije na njen povratak  imale značajnu ulogu u poboljšavanju pevačicinog mentalnog zdravlja, ali i volje za javnim nastupom. Prethodno, Adel je često govorila da je imala velike probleme sa tremom i samopouzdanjem.

Međutim, novi biznis potezi, kao što je njen sopstveni brend, govore da je Adel spremna da se posveti fanovima na drugačiji način i istražuje nove puteve u karijeri.