Magazin

Snima se nastavak "Veselih sedamdesetih"

Početak 2023. godine označiće povratak još jedne kultne serije na male ekrane. Popularni serijal "Vesele sedamdesete", dvadeset godina kasnije prati ćerku Erika i Done, ali i okuplja staru glumačku ekipu.
Snima se nastavak "Veselih sedamdesetih"Getty © Frederick M. Brown

"Osećao sam nostalgiju povratkom na set. Video sam sve ljude koji su činili 'Vesele sedamdesete' i bilo je poprilično bizarno", rekao je Ašton Kučer povodom početka snimanja, magazinu "Varajeti".

Nastavak pod imenom "Devedesete" prati radnju 20 godina nakon završetka originalnog serijala. U leto 1995. godine ćerka Erika i Done, Leja, dolazi kod babe i dede u posetu. Kiti i Red, Erikovi roditelji i dalje žive u istoj kući u Vinskonsinu. I dok deda gunđa da će dolazak unukinih drugara poremetiti njihov mir, baba se raduje jer će kuća i čuveni podrum ponovo biti puni.

U serijalu se pojavljuju i Erik (Tofer Grejs) i Dona (Lora Prepon), ali i Ešton Kučer, Mila Kunis i Vilmer Valderama iz originalne postavke. A neka od novih lica generacije predstavljaju Kali Houp Haverda, Ešli Ofderhejde, Mejs Koronel i Maksvel Ejsi Donovan.

Premijerno prikazivanje serije najavljeno je za 19. januar 2023. godine na Netfliksu.

 

image