Snima se film o životu Odri Hepbern

Odri Hepbern nije bila eksentrična i zanosna kao Brižit Bardo i Merilin Monro, ali je obeležila zlatnu eru Holivuda i imala ogroman uticaj na stil mnogih devojčica.

Prva je prošetala baletanke, ali i prva otvoreno govorila o svojim fizičkim manama. Iako je nisu proslavile vrtoglave štikle i zanosno telo, ostavila je veliki trag u filmografiji, a kultna uloga u filmu "Doručak kod Tifanija", razlog je što je poznata i među sadašnjim generacijama.  

Napokon je došao na red film o njenom životu, komentari su obožavalaca širom sveta na vest da će snimanje uskoro početi. Filmski reditelja Luka Gvadanjino stajaće iza ovog projekta, a glavnu ulogu dobila je Runi Mara, koja je najpoznatija po ulogama "Kerol" i "Muškarci koji mrze žene" ("The Girl with the Dragon Tattoo"). Glumica je takođe i jedan od producenata filma. Početak snimanja planiran je za proleće ove godine, najavila je glumica, pa se predviđa da bi film mogao da počne da se prikazuje kasnije tokom 2024. godine.

Još uvek nije poznato da li će ovo ostvarenje govoriti o celom životu glumice ili samo o određenom periodu.

Odri Hepbern je rođena u Belgiji 1929. godine. Nakon što je preživela veći deo detinjstva u gladi i teškim uslovima, kako bi pomogla majci, počinje da se bavi glumom. Dva puta se udavala i majka je dva sina. Iako je stvarala i živela u doba zlatnog Holivuda, njen život nisu pratili veliki skandali. Bila je ambasador Unicefa i koristeći svoje iskustvo iz rata, pomagala je deci širom sveta. Osvojila je Oskara za ulogu u još jednom kultnom filmu, "Praznik u Rimu". Pre tri godine snimljen je dokumentarac o njenom životu.