Magazin

"Zlatni presek" presudio - Rege Žan Pejdž je najlepši muškarac na svetu

Na osnovu "zlatnog preseka", načina određivanja idealnih proporcija lica, Rege Žan Pejdž je najlepši muškarac na svetu. Ovaj presek je nazvan zlatnim, jer se njime određuje savršen sklad i lepota.
"Zlatni presek" presudio - Rege Žan Pejdž je najlepši muškarac na svetuGetty © Jeff Spicer

"Ove potpuno nove tehnike kompjuterskog mapiranja omogućavaju nam da rešimo neke od misterija o tome šta je to što nekoga čini fizički lepim, a tehnologija je korisna kada se planira operacija pacijenata", kaže za "Dejli mejl", plastični hirurg doktor Džulijan de Silva.

Doktor je korišćenjem ovih najnovijih kompjuterizovanih tehnika mapiranja lica, uspeo da napravi listu najlepših muškaraca na svetu, a među 5 najzgodnijih, na osnovu njegovog objašnjenja su:

Mesto broj 1 - Rege Žan Pejdž

"Rege je pobedio zbog svog klasično lepog lica i prelepih smeđih očiju. Kompjuterski program je pokazao najbolji rezultat razmaka između očiju i njihovih položaja. Njegove savršeno oblikovane usne su takođe imale visok rezultate, a jedina ocena koju je dobio koja je bila nešto niža, bila je širina i dužina nosa", objašnjava doktor de Silva.

Najzgodniji muškarac na svetu, Rege Žan Pejdž ovu titulu je dobio prema drevnim naučnim istraživanjima. Utvrđeno je da se ovaj glumac sa za 93,65 posto poklapa sa grčkim "zlatnim presekom" lepote, koji meri fizičko savršenstvo.

Mesto broj 2 - Kris Hemsvort 93,53 posto

"Hemsvort je sada jedna od najvećih filmskih zvezda na svetu, nakon što je prvi put stekao slavu zbog svog lepog izgleda. On ima staromodni glamur holivudskih zvezda iz prošlih vremena, što daje visoke rezultate kada merite klasičnu lepotu", kaže doktor Džulijan.

Mesto broj 3 -  Majkl B Džordan 93,46 posto

"Glumac Majkl B. Džordan bio je na prvom mestu po širini i dužini nosa, a drugi po bradi", rezultati su kompjuterskog programa koji koristi De Silva.

Mesto broj 4 - Hari Stajls 92,30 posto

"Hari Stajls je bio četvrti i postigao je skoro savršenih 99,7 posto za svoju bradu. Bio je drugi po razmaku očiju. Nije iznenađenje što brzo postaje filmski srcelomac, kao i pevačka superzvezda", objašnjava doktor.

Mesto broj 5 - Džud Belingam 92,22 posto

"Sjajno je videti englesku fudbalsku zvezdu, Džuda Belingama, kako postiže golove. Takođe je postigao visok rezultat za skoro savršen položaj između njegovih usana i nosa. Njegov ukupni oblik lica imao je malo nižu ocenu od ostalih koji su na listi 10 najlepših ", objašnjava De Silva zašto je ovaj fudbaler na petom mestu.

image