Jutjuber 69 dana zaredom išao u sedište Tvitera samo da bi dobio zagrljaj od Ilona Maska

Kao deo video projekta koji je trajao više od godinu dana, jutjuber ''Fidias'' je želeo da zagrli što više poznatih ličnosti. Glavni izazov mu je bio da dođe do tehnološkog preduzetnika Ilona Maska, ali strpljenje se isplatilo.

Fidias je sebi zadao listu od 100 poznatih ličnosti koje je želeo da zagrli i od svakog susreta napravi Jutjub video, koji je konačno završen pre nekoliko dana. Počeo je da ga snima pre više od godinu dana. Kada je zagrlio 99 poznatih ličnosti i influensera, na Tviteru je objavio da želi da broj zaokruži grljenjem Ilona Maska, jer je njehov veliki ljubitelj.

Bilo je više negativnih onlajn odgovora na ovaj zahtev, čak i od Maskove majke, koja je smatrala da je ova želja zlonamerna. Mnogi su ga kritikovali, smatrajući da je prelazio granicu. Ipak, Fidias je tvrdio da je samo veliki obožavalac ovog preduzetnika i da želi da ga upozna i završi svoj video.

Nakon meseci čekanja, onlajn molbi i čak kampovanja ispred poslovne zgrade ''Tvitera'' (više od dva meseca), ostvario je svoj cilj zahvaljujući grupi dece. Mask se susreo sa grupom malih dečaka na Mundijalu u Kataru ranije ove godine koji su od njega zatražili da konačno zagrli jutjubera. Pristao je nakon što su ga ubedili.

Fidias je pre oko nedelju dana konačno postavio fotografiju u zagrljaju sa Ilonom na Tviter, uz tekst ''Definitivno živimo u simulaciji. Srećan Dan zagrljaja!''

Mask je odgovorio emotikonom zagrljaja.

Fidias je završio svoj projekat i postavio ga na Jutjub pltformu pre nekoliko dana. Njegovi pratioci su iskazali podršku i hvale njegovu upornost da izdrži do kraja i postigne cilj koji je sebi zadao. Pored Maska, neke od slavnih ličnosti koje je zagrlio su bile glumac Bena Stiler i Bil Naje, kao i ličnost sa najviše pratilaca na Jutjub platformi, ''Mister Bist (Mr. Beast)''.