Zlatan Ibrahimović i Džejn Fonda treniraju zajedno

"Nije loše za nekog tvojih godina!", pohvalila je Džejn Fonda (84) Zlatana Ibrahimovića (41) nakon dobro izvedene vežbe. U zabavnoj kampanji za novu H&M liniju, čuvena glumica je fitnes instruktorka jednom od najboljih fudbalera svih vremena.

Zlatan Ibrahimović je se pridružuje prolećnoj N&M kampanji. U promo snimku, fudbaler predstavlja sportsku kolekciju kroz trening a možemo videti i komičnu interakciju dve velike zvezde fitnesa i sporta.

Na samom početku spota, oskarovka i fitnes ikona, preko video poziva želi fudbaleru dobro jutro i daje mu instrukcije za njene čuvene vežbe kako bi ostao u formi. Simpatični duo je za kratko vreme izazvao brojne reakcije i pozitivne komentare na društvenim mrežama. 

Ibrahimović se pridružio kampanji, jer veruje da kvalitetna odeća, u kojoj može lako da se kreće, treba da bude pristupačna za sve. "Kretanje je promenilo moj život", kaže poznati fudbaler, koji je takođe i veliki ljubitelj tekvondo-a, a bavi se i planinarenjem.

Džejn Fonda je za kampanju dodala da je termin ''pokret'' važan zato što nije u pitanju sport i takmičenje - već mogućnost da se svako može kretati na način koji mu telo traži. To je ono što čini ovu kolekciju inkluzivnom.

Pored ovoga, Ibrahimović je ranije ove godine učestvovao i u kampanji ''Black on Black'' za brend DSquared2. Učestvovao je u promovisanju svoje ''IBRA'' linije unutar kolekcije.