Magazin

Srpski glumac zaštitno lice ruskog "fast fuda": "Zvezdani kombo" za ljubitelje burgera i pomfrita

Ruski lanac brze hrane "Vkusno i točka" zvanično je postao prvi u nizu partnera filma "Izazov", a u sklopu saradnje i podrške kosmičke premijere u svoju ponudu je uvrstila i obroke kreirane od strane glavnih likova popularnog filma. Šta se nalazi u Bikovićevom obroku i koje je ukuse odabrala glavna glumica Julija Peresild?
Srpski glumac zaštitno lice ruskog "fast fuda": "Zvezdani kombo" za ljubitelje burgera i pomfrita© "Вкусно - и точка"

Sam centar Moskve od 11. maja postao je bogatiji za još jedan jedinstveni objekat, a "kosmički" doživljaj u jednom od prodajnih tačaka lanca brze hrane "Vkusno - i točka" upotpunjuju i jedinstveni elementi iz filma "Izazov" - kapsula kosmičkog šatla "Sojuz MS-18" i skafander kosmonauta, koji je korišćen i tokom snimanja filma.

Jedinstvene kombinacije obroka kreirali su glumci iz filma "Izazov"

Kombinacije obroka koje su osmislili glumci sastoje se od nekoliko pojedinačnih elemenata standardne ponude "Vkusno i točka" lanca brze hrane, a kombinacije koje su oni odabrali oslikavaju njihove lične preferencije.

"Zvezdani" obrok Miloša Bikovića sadrži Big Hit burger, srednju porciju pomfrita, pileće nagetse i osvežavajući napitak, dok je obrok Julije Peresild, glavne junakinje filma još uvek tajna - jedino što se zna jeste da je Julija odabrala sladoled od jagode, a ostali elementi obroka čekaju svoju premijeru 7. juna.

"Film "Izazov" je nesumnjivo glavna premijera sezone, a naše je zadovoljstvo bilo raditi sa glumcima koji su učestvovali u snimanju filma", navela je direktorka za odnose sa javnošću kompanije "Vkusno i točka", Natalija Merkušova.

Premijera kosmičke drame "Izazov" scenariste Klima Šipenko sa Julijom Peresild i Milošem Bikovićem u glavnim ulogama postala je svetski hit, ali i svojevrsni izazov svima u filmskoj industriji, budući da je to prvi film u istoriji koji je snimljen u kosmosu.

image