Luksuzni brend Ermes lansirao dodatke za Epl gedžete koji višestruko premašuju vrednost urđaja

Ljubitelje tehnologija i luksuza ove godine obradovala je još jedna saradnja brendova Ermes i Epl, a među proizvodima koji su se pojavili kao rezultat kolaboracije našli su se dodaci za popularne Epl gedžete - bežične slušalice, mobilne telefone i DžiPiEs lokator.

Sudar svetova modne i tehnološke industrije ove godine doživeo je pravu ekspanziju zahvaljujući još jednoj u nizu saradnji dva giganta, kompanija Ermes i Epl. Luksuzni francuski brend Ermes ove godine obradovao je korisnike Epl uređaja novim dodacima, a u ponudi su se našle futrolice za ErPods Pro bežične slušalice, privezak za telefon i privezak za ErTag lokator.

Luksuzni dodaci izrađeni su od prirodne teleće kože i dolaze u pet različitih boja, a prepoznatljiv dizajn koji prati sve Ermes proizvode ni ovde nije izostao. Dodaci su kreirani tako da omogućavaju nesmetano korišćenje i besprekornu zaštitu i svojim korisnicima nude notu elegancije i luksuza. Ipak, cena ovih dodataka iznenadila je sve ljubitelje ovih brendova, budući da premašuje samu cenu Epl proizvoda: primera radi, futrolica za ErPods Pro bežične slušalice može se kupiti za 930 američkih dolara, dok cena samih slušalica iznosi približno 250 dolara.