Magazin

Mask je neozbiljan, neka mi se javi kad se uozbilji: Zakerberg otkazao borbu

Ako Ilon ikada bude bio ozbiljan u vezi sa konkretnim datumom i zvaničnim događajem, zna kako da me kontaktira, rekao je vlasnik "Mete"
Mask je neozbiljan, neka mi se javi kad se uozbilji: Zakerberg otkazao borbuGetty © Drew Angerer/Getty Images

Vlasnik "Mete" Mark Zakerberg otkazao je borbu sa svojim kolegom-milijarderom i tehnološkim mogulom Ilonom Maskom, tvrdeći da vlasnik "Tesle" i društvene mreže Iks (nekadašnji Tviter) nije ozbiljan u svojim namerama.

"Mislim da se svi možemo složiti da Ilon nije ozbiljan i da je vreme da idemo dalje", poručio je Zakerberg u objavi na društvenoj mreži Treds u nedelju uveče.

On ističe da Mask neće da potvrdi datum borbe, da tvrdi kako mu je potrebna operacija, te da sada traži probni meč u Zakerbergovom "dvorištu."

"Ako Ilon ikada bude bio ozbiljan u vezi sa konkretnim datumom i zvaničnim događajem, zna kako da me kontaktira", napomenuo je Zakerberg.

Mask izazvao Zakerberga na "meč u kavezu" u junu ove godine, da bi se dvojica milijardera naizgled bacili na kovanje planova da to i sprovedu u delo, navodno pregovarajući sa Dejnom Vajtom, predsednikom organizacije mešovitih borilačkih veština UFC na organizovanju borbe u humanitarne svrhe.

Međutim, planovi oko borbe izgleda da nisu mnogo napredovali, uprkos brojnim provokacijama koje su dvojica milijardera uputili jedan drugom putem svojih društvenih mreža.

image