Novak Đoković i Rita Ora zajedno u publici na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju

Srpski teniski as Novak Đoković snimljen je u društvu albanske pevačice Rite Ore na finalnoj utakmici Svetskog prvenstva u ragbiju, koje se održava u Francuskoj. Najbolji teniser sveta bio je prava atrakcija na ovom sportskom događaju, a njegove slike su munjevitom brzinom obišle planetu.

U jeku priprema za masters turnir u Parizu, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, odlučio je da sebi da oduška i prisustvuje filanu Svetskog prvenstva u ragbiju koje se održava u Francuskoj. Ovoga puta društvo Novaku nije pravila njegova supruga Jelena Đoković, već albanska pevačica roćena u Prištini, Rita Ora.

Novak finale pratio sa Ritom Orom

Na tribinama stadiona na kome se održavala finalna utakmica između Novog Zelanda i Južnoafričke republike, Ćoković je bio glavna atrakcija, a odmah do njega primećena je i albanska pevačica Rita Ora, koja je poznata po svojim provokativnim komentarima na račun Kosova. Ipak, po načinu na koji su Novak i Rita komunicirali, reklo bi se da je u pitanju sasvim prijateljski odnos u kome mesta za politiku nema.

U jednom trenutku dok su teniser i pevačica razgovarali, njih je usnimila kamera, a prvi teniser sveta je po običaju, napravio komičnu grimasu imitirajući iznenađenje. Snimak i slika su munjevitom brzinom obišli planetu.

Rita Ora provocirala i u julu ove godine

Tokom jula meseca, Rita Ora je objavila svoj novi album "Ti i ja", a kako bi ga ispromovisala, pozirala je ispred bilborda na kome su se smenjivale različite reklame. Jedna od tih reklama bila je sa likom našeg proslavljenog sportiste, a kada se okrenula, pevačica je odmahnula rukom javno iskazujući svoje nezadovoljstvo. Zatim se pojavila i najava njenog albuma, te se Rita ponovo osmehnula.

Ovakva provokacija izazvala je buru negativnih komentara korisnika društvenih mreža, koji su mahom iskritikovali njen način promovisanja albuma: "Prvo Nole pa sve ostalo", "Nole je kralj" i "Jedan je Nole" bili su samo neki od komentara.

Rita na koncertu orgnuta srpskom trobojkom

U avgustu ove godine, Rita je doživela po njenom mišljenju pravi peh, kada se, tokom nastupa na jednom festivalu u Mađarskoj, ogrnula srpskom zastavom. Trobojku joj je iz publike dodao jedan od obožavalaca, a Rita se kasnije pravdala kako zbog jakog osvetljenja koje joj je išlo u oči, nije videla koja je zastava u pitanju.

Nakon što je snimak "zapalio" društvene mreže, Rita je izdala i zvanično saopštenje u kome je navela da joj nije bio cilj da pokaže nepoštovanje prema nasleđu svoje zemlje i uznemiri narod i porodicu.