Druga sezona ''Tračare'' dolazi ove zime

Popularna serija koja prati živote tinejdžera Njujorške elite je dobila nastavak. U ovu hit dramu vraća se jedan član prve generacije koji će doneti nostalgičan duh serijalu.

Prošle godine fanovi cy imali prilike da ponovo uživaju u voljenom univerzumu originalne ''Tračare'' iz 2007. godine, ali sa novim karakterima, odnosima i događajima. Reditelji su priznali da su se ustručavali od vraćanja starih likova iz straha da njihovo pojavljivanje ne bi zasenilo nova lica i priče.

Međutim, nakon velikog odjeka i zahteva publike, jedan od najzanimljivijih karaktera originalne ''Tračare'' će se pojaviti u priči ove sezone. Mnogi su uzbuđeni povratkom svima omiljenog negativca prve generacije - Džordžine Sparks.

Iako je bilo potrebno vremena da ljubitelji ovog serijala prihvate nove članove i zaplete, ubrzo je ovaj savremen i svež pristup postao prihvaćen među mlađom publikom. Takođe, na zahteve gledalaca, likovi koji su postali omiljeni u prvoj sezoni sada dobijaju veće uloge u priči.

Prošla sezona je prikazivala komplikovane sestrinske odnose, prijateljstva i privatnost u doba društvenih mreža. Takođe, veliki deo priče su ljubavni trouglovi koji se završavaju raskidom, ili prihvatanjem emocija kroz nekonvencionalne veze.

Druga sezona ''Tračare'' izlazi u decembru ove godine. Očekuju se sukobi prijatelja, porodice, ali i odanost, ljubav i naravno - drama.