Magazin

Stigli prvi rezultati toksikološke analize Metju Perija

Smrt glumca Metjua Perija, najpoznatijeg po ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", nije posledica predoziranja fentanilom ili metamfetaminom, objavio je danas portal TMZ, pozivajući se na prve rezultate toksikoloških analiza.
Stigli prvi rezultati toksikološke analize Metju Perija© AP/Brian Ach

Prvi rezultati toksikološke analize pokazali su da glumac Metju Peri, koji je umro 28. oktobra u Los Anđelesu bio negativan na fentanil ili metamfetamin, snažne opoidne supstance.

Smrt glumca Metjua Perija, najpoznatijeg po ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", nije posledica predoziranja fentanilom ili metamfetaminom, objavio je portal Ti-Em-Zi, pozivajući se na prve rezultate toksikoloških analiza.

Izvori navode da je sproveden manje dubinski test koji je otkrio da Metju Peri u organizmu nije imao ove narkotike.

Međutim, još uvek se sprovode detaljniji testovi, kako bi se ispitalo da li su u njegovoj krvi bili prisutni neki drugi ilegalni lekovi.

Za objavljivanje rezultata biće najverovatnije potrebno od četiri do šest meseci, a kada svi podaci budu prikupljeni, patolog će utvrditi uzrok i način smrti.

Glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", preminuo je u subotu u svom domu u Los Anđelesu.

Obožavaoci se danima opraštaju od Čendlera, a njegove kolege iz kultne serije, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer su se juče oglasili u zajedničkoj izjavi u kojoj su naveli da su "potpuno šokirani gubitkom Metjua".

image