Magazin

Anđelina Džoli: Holivud je plitak, danas da počinjem karijeru ne bih bila glumica

Anđelina Džoli je izjavila da ne bi bila glumica da sada karijeru počinje u industriji zabave. To je bilo samo jedno od otkrića koje je zvezda podelila za Vol Strit Džornal, a dotakla se mesta u kom je odrasla, kao i razvoda od Breda Pita.
Anđelina Džoli: Holivud je plitak, danas da počinjem karijeru ne bih bila glumicaGetty © Vittorio Zunino Celotto / Staff

Proslavljena glumica Anđelina Džoli je u intervjuu, koji je "odjeknuo" širom sveta, naglasila da nije bila impresionirana Holivudom i da mu nikad nije pridavala veliki značaj: "Odrasla sam na poprilično 'plitkom' mestu. Holivud nije zdravo mesto", dodala je.

Da može ponovo da bira, ne bi gradila karijeru u svetu sedme umetnosti: "Danas ne bih bila glumica. Kada sam krenula nisu postojala očekivanja da budem toliko javna ličnost i da toliko toga delim".

Preispitivanje karijere došlo je pre sedam godina, odnosno posle razvoda od glumca Breda Pita sa kojim ima šestoro dece. Tada je "digla ruke" od posla i većinu vremena provodila kući s decom.

"Postojale su stvari od kojih smo se morali da izlečimo", rekla je o svojoj porodici.

Objasnila je da razume interesovanje javnosti za njen život. Takođe, kazala je da razmišlja o tome da ode iz Los Anđelesa i više vremena provode u svojoj kući u Kambodži.

"Izgubila sam mogućnost da slobodno živim i putujem. Preseliću se kada budem mogla", kazala je glumica, a prenosi Si-En-En. 

Od 2016. glumica je posvećena svojoj deci, filmskim projektima, filantropiji, novom modnom brendu, Atelier Džoli. Bila je u braku sa Bredom Pitom od 2014. do 2016. godine, ali su bili zajedno još od 2005. godine. 

Razvod kao i borba za starateljstvo nad šestoro dece, traju godinama. Glumica je u januaru tužila bivšeg supruga za zlostavljanje porodice. U optužnici je navedeno da je Bred davio jedno od dece, drugo udario u lice, a da je nju uhvatio za glavu i protresao je. 

image