Let za pamćenje: Zaprosio devojku na letu Er Srbije za Pariz, na visini od preko 10.000 metara

Kada je kretala na put za Pariz, devojka Mina nije ni slutila da će ovo putovanje pamtiti do kraja života. Da običan let avionom postane let za pamćenje, potrudio se njen dečko Jakov, koji je pred 139 putnika, uz pomoć posade Er Srbije postavio najvažnije životno pitanje: "Da li želiš da se udaš za mene?"

Praznici su oduvek važili za najtomantičniji deo godine. Da mladom paru iz Srbije, Mini i Jakovu, oni ostanu u najlepšem sećanju, potrudila se i posada avio-kompanije Er Srbija, čiji je kapetan Pavle Đelić prosidbu najavio putem radio-veze.

Prosidba među oblacima na letu do Pariza

Na visini od nekoliko hiljada metara, gore, u oblacima, mladić po imenu Jakov odlučio je da svojoj devojci postavi sudbonosno pitanje. Bio je toliko nestrpljiv da Minu zaprosi, da nije mogao da dočeka da slete u Pariz.

U iznenađenju koje je pripremao za svoju devojku, Jakovu je pomogla i posada na letu za Pariz, a putnicima u avionu se putem radio-veze  pred prosidbu godine obratio i sam kapetan. Romantičan čin zabeležile su i kamere, a na Instagram nalogu naše avio-kompanije danas je osvanuo i snimak prosidbe. Sa samo osam časova snimak veridbe je pogledalo oko 100 hiljada ljudi.

"U avionu ima 139 svedoka tvoje ljubavi"

"Poštovani putnici, govori vaš kapetan. Nadamo se da uživate u letu. Sada imamo neplaniranu, ali veoma lepu objavu. Jedan naš putnik upravo se sprema da svojoj devojci postavi važno pitanje. U ime cele posade Er Srbije i svoje lično ime, molim vas da ga podržite. Jakove, u avionu je 139 svedoka tvoje ljubavi. Srećno!", glasilo je obraćanje kapetana na letu do Pariza.

Po obraćanju kapetana, Jakov je ustao sa sedišta i svoju devojku upitao da se uda za njega, a nakon sudbonosnog "Da" putnici su gromoglasnim aplauzom pozdravili buduće mladence. Članovi posade su Jakovu i Mini poželeli sve najlepše u novom poglavlju njihovih života, uz nadu da će sa Er Srbijom kao porodica leteti još dugi niz godina. Mladi par je veridbu proslavio uz tortu i šampanjac, a do kraja leta na njihovim licima su sijali osmesi.