"Ružičasti NLO": Stjuardesa veruje da je snimila znak vanzemaljskog života

Jedna stjuardesa veruje da je zabeležila trenutak kada je jako ružičasti NLO "prozujao" pored njenog aviona dok se uzdizao iznad Evrope. "Radim kao stjuardesa već godinu dana i nikada nisam videla ovako nešto", rekla je za portal SVNS radnica avio-kompanije "Viz er" Denisa Tanase.

Na snimku se mogu videti četiri ružičaste "kugle", neobičnog, elipsastog oblika. Jasno su treptale na tamnom noćnom nebu, odvojene od gradskog pejzaža ispod, koje je Denisa prvobitno htela da usnimi.

U početku nije primetila svetla na svom letu iz Lutona u Engleskoj do Sizmanija u Poljskoj. Samo je želela da zabeleži zadivljujući pogled kroz prozor, a kada je završila, ubrzo je odložila telefon.

"Nisam mogla ništa da vidim golim očima", priseća se Tanase, "Ali kada sam pogledala video 20 minuta kasnije, primetila sam svetla i razgovarala sam sa pilotom, pitala sam ga da li zna nešto o tome. Svi su bili zbunjeni - nisu ništa videli dok su leteli i nije bilo turbulencija."

"Bio je to čudan oblik, poput kruga ružičaste boje, koji treperi. U početku smo mislili da je to možda odraz naše ružičaste uniforme, ali na snimku možete videti kretanje - možete videti da leti," kaže Tanase.

Iako je snimila nešto "gotovo neobjašnjivo", dodala je da se nije osećala uplašeno. Umesto toga, bila je uzbuđena i tvrdi da snimak može da posluži kao dokaz da vanzemaljski život ipak postoji.

"Bila sam samo srećna što sam uhvatila nešto na snimku - pomislila sam: 'Kako je ovo moguće?' Ranije kada bih videla slične stvari na internetu pomislila bih da se radi o fotošopu, ali sada sam i sama snimila sličan prizor. Sada definitivno verujem više nego ranije."

"Moja porodica i prijatelji misle da su to definitivno vanzemaljci."

Ovaj video je najnoviji "dokaz" u nizu sadržaja na mreži u kojima ljudi tvrde da su pronašli znakove vanzemaljskog života. Korisnici društvenih mreža komentarišu da objašnjenje može biti sasvim logično, da je u pitanju refleksija nekog svetla iz unutrašnjosti aviona, dok drugi smatraju da ovaj video zapis ipak može da bude uverljiv dokaz o postojanju vanzemaljaca.