Magazin

Obožavaoci tuže Madonu zbog kašnjenja na nastup: Koncert je kasnio a mi smo morali rano na posao

Dva Madonina ljubitelja su podnela tužbu protiv pop pevačice, jer je njen nastup u Njujorku kasnio više od dva sata, što im je navodno napravilo komplikacije prilikom traženja prevoza kasno tokom noći i obavljanja svakodnevnih obaveza sledećeg dana. Ovo nije prvi put da pevačicu tuže razočarani obožavaoci zbog kašnjenja na koncerte.
Obožavaoci tuže Madonu zbog kašnjenja na nastup: Koncert je kasnio a mi smo morali rano na posaoGetty © Kevin Winter

Koncert poznate pop muzičarke koji je bio održan u decembru prošle godine, u Barkliz centru u Njujorku, bio je zakazan za pola devet uveče, ali se Madona pojavila na bini tek nakon otprilike tri sata. U tužbi koju su podneli Majkl Felouz i Džonatan Haden stoji da, kada se koncert završio oko jednog sata posle ponoći, imali su poteškoće prilikom povratka kućama, prenosi "Gardijan". 

Naveli su da su morali da se suoče sa "ograničenim gradskim prevozom", kao i da su morali da izdvoje povećanu sumu za javni/privatni prevoz do kuće. Takođe dodaju da su sutradan morali vrlo rano da ustaju za posao, iako su neplanirano kasno legli. Ističe se da je koncert završen kasno uveče u toku radne nedelje, tako da je umor uticao na njihovu sposobnost da brinu o svojim porodicama sledećeg dana. 

Tužba za "beskrupulozne, nepoštene i obmanljive trgovačke prakse" je upućena Madoni, Barkliz centru i promoteru nastupa "Lajv nejšn" i navodi se da kašnjenje predstavlja "nemilosrdan primer lažnog reklamiranja". Ovom reakcijom Felouz i Haden žele da skrenu pažnju i na Madonino kašenjenje na naredna dva koncerta, koja je istog meseca održala u Njujorku. 

Kraljica popa, ali i kašnjenja

Za sada, nije bilo zvaničnog odgovora od Madone, Barkliz centra i "Lajv nejšna".

Ovo nije prvi put da se "kraljica popa" suočava sa tužbama zbog nepoštovanja zakazanog vremena nastupa. Pre pet godina, jedan obožavalac iz Floride se oglasio, govoreći da je njeno kašnjenje predstavlja kršenje ugovora. "Postoji nešto što svi morate da razumete, a to je da kraljica nikada ne kasni", rekla je Madona za javnost kao odgovor na ovu tužbu.

Godinu dana kasnije su još dva ljubitelja započela sudski proces protiv pevačice zbog kašnjenja na nastup, takođe u Njujorku, ali na kraju, obe tužbe su bile povučene. 

Madonina "Selebrejšn (Celebration)" turneja se nastavlja i poslednji nastupi će biti održani u aprilu u Meksiku. 

image