Koncerti Adel u Las Vegasu dostižu cene do desetine hiljada dolara

Pevačica je održala koncert u Las Vegasu koji obeležava početak dugo iščekivane serije nastupa koji su bili odloženi ranije ove godine.

Postoji nekoliko glasina o razlogu odlaganja performansa koji su bili planirani za januar. Neki smatraju da je u pitanju bilo mentalno stanje pevačice usled razvoda. Međutim, Adel je u izjavi rekla da je, pored pandemije, veliki problem bio sam događaj. Nije bila zadovoljna binom, dizajnom i produkcijom. Smatrala je da ne bi bio iskren i dobar performans da je prihvatila prvobitan izgled i plan. Cilj je bio, iako je u pitanju veliko mesto, da atmosfera bude veoma elegantna i intimna.

Nakon skoro godinu dana, promene su napravljene i Adel je oduševila fanove, ali i muzičke kritičare svojim nastupom u petak. Mnogi su delili pozitivne utiske na socijalnim mrežama, hvaleći scenografiju, ali i prizemnost pevačice, koja je povremeno šetala kroz redove publike i razgovarala s njima.

Preprodaja karata za nove koncerte je dostigla cenu do skoro 50 hiljada dolara. Iako se vidi veliki napor uložen u projektivanje bine i celokupnog performansa, mnogi fanovi su iskazali razočarenje zbog nemogućnosti kupovine ulaznica. Mnogi dele pozitivno iskustvo sa prvog koncerta na mrežama u nizu mnogih, koji će se održavati svakog vikenda u Las Vegasu do marta sledeće godine.