Magazin

Bela Hadid je najstilizovanija žena na svetu

Britanski magazin Dži Kju (GQ) je objavio listu zvezda sa najboljim stilom u protekloj godini, a trenutno najpopularniji supermodel se nalazi na vrhu
Bela Hadid je najstilizovanija žena na svetuGetty © Francois Durand

Ova godina je bila zabavna i sadržajna za svet mode. Menjali su se i razvili mnogi trendovi, od "nagih" haljina do povratka pink boje, kako za žene tako i za muškarce. Vratile su se 90-te i 2000-te punom snagom, ali je pristup savremeniji i minimalistički. Opuštene i široke siluete postaju sve zanimljivije, a slave se i jarke boje.

Bela Hadid se našla na prvom mestu najbolje obučenih zbog njenih mnogih kombinacija različitih stilova. Iako se ovo može očekivati od jednog od najpopularnijih modela danas, pogotovo ako ima stilistu, postoji nešto intrigantno u načinu na koji ovi komadi izgledaju na njoj.

''Muška odeća, "strit stajl", poslovni stil... ona može sve da nosi,'' piše britanski magazin.

Na listi se našlo još nekoliko zvezda za koje se moglo očekivati da će se pojaviti, ali ima i nekih koji iznenađuju. Adam Sandler se našao na listi kao inspiracija za autentičan i ležeran stil 90-tih sa širokim majicama i bermudama. Luis Hamilton, Timoti Šalame, Džejden Smit i Lil Naz Eks, su još neki od proglašenih muških ikona ove godine. Zoi Kravic, Kim Kardašijan i Zendeja su na vrhu visoke mode crvenog tepiha, a Džastin Biber i Kid Kudi su predvodili "strit stajl".

image