Magazin

Vil Smit o čuvenom šamaru na dodeli Oskara

"Imao sam probleme, bila je to teška noć, mada to ne opravdava ono što sam uradio. Komplikovano je objasniti zašto sam tako odreagovao", rekao je Vil Smit u emisiji "Dejli šou". Da li je pokazao iskreno žaljenje ili je ovo samo deo promocije novog filma, pitanja su koja su preplavila društvene mreže.
Vil Smit o čuvenom šamaru na dodeli OskaraGetty © Neilson Barnard

Vil Smit je posle velike pauze i skandala na dodeli nagrade "Oskar", govori opet javno o tome. Do sada je svoje utiske, ali i odgovore na pitanja obožavoca, povodom ovog događaja, objavljivao na svom Jutjub kanalu.

Nakon što je na dodeli "Oskara", ošamario svog kolegu Krisa Roka, Smitu je zabranjeno da prisustvuje ovoj ceremoniji narednih 10 godina. Šale na račun obrijane glave Vilove supruge, koje je na sceni pravio Kris Rok, bile su povod za ovakvu rekaciju, s obzirom da Džada Pinket Smit, žena Vila Smita, boluje od alopecije (bolest brzog opadanja kose koja dovodi do ćelavosti) i da je to razlog zašto se ošišala.

Povod njegovog gostovanja na televiziji je promovisanje filma "Emancipacija", gde igra naslovnu ulogu, a koji će premijerno biti prikazan sledeće nedelje.

"Potpuno razumem ako neko nije spreman da pogleda film u kome ja glumim, ali se nadam da moja ranija dela neće nauditi mom timu", rekao je Smit.

Iako nekima ne deluje da se Vil Smit izvinio, već samo ispričao šta se dogodilo, verujemo da bi bilo dobro da se malo više govori o netoleranciji nasilja na televiziji.

 

 

 

 

image