Magazin

Šta bi bili da nisu košarkaši: Jokić konjušar, Avramović prosvetar, a kapiten iznenadio (VIDEO)

Košarkaši Srbije, miljenici nacije, okupili su se u Staroj Pazovi kako bi se pripremili za dugo očekivane Olimpijske igre u Parizu. Pored treninga, ovi vrsni sportisti se dobro zabavljaju o čemu svedoči nedavni video koji je postao hit na društvenim mrežama - momci su odgovarali na pitanje "Da nisam bio košarkaš, bio bih...?" i odgovori su više nego zanimljivi.
Šta bi bili da nisu košarkaši:  Jokić konjušar, Avramović prosvetar, a kapiten iznenadio (VIDEO)© twitter/@OKSrbije/printscr

Košarkaška reprezentacija Srbije, poznata je po dobrim rezultatima, ali i po harizmi igrača i pozitivnoj energiji i zahvaljujući društvenim mrežama, s vremena na vreme "procure" snimci koji svedoče o upravo svemu tome.

Naime, na zvaničnom profilu Olimpijskog komiteta Srbije, nedavno su igrači otkrili šta bi bili da nisu košarkaši, odnosno čime bi se bavili. Usledili su odgovori koji su vredni pažnje.

Zidari, lekari, prosvetari, konjušari

Kapiten Bogdan Bogdanović bi radio u igraonioci, dok je Nikola Milunov izrazio želju da bude zidar. Uroš Plavšić bi bio moler, Nikola Jović motociklista, a Aleksej Pokuševski bi bio lekar, dok bi se Filip Petrušev latio reketa i Novaku Đokoviću bio konkurencija.

Vanja Marinković bi bio glumac, ali nikako da se pojavljuje u mjuziklima, dok je Aleksa Radanov kazao da bi bio fudbalski golman ili kuvar.

Aleksa Avramović bi radio u prosveti, a Nikola Jokić možda jedini nije iznenadio - on bi bio konjušar, pošto je opšte poznata njegov ljubav prema konjima.

Naravno da se na mrežama munjevitom brzinom proširio snimak, te je bilo zanimljivih komenatara. 

Celoj naciji je drago što među njima, sudeći prema snimcima, vlada super atmosfera, ali moramo imati u vidu da je pred njima je težak put na takmičenju i zahtevni treninzi, jer će na Olimpijskim igrama, igrati u grupi sa Amerikom, Južnim Sudanom i još jednim rivalom koji se čeka.

image