Magazin

Posle Novakovog kola, pojavila se i rep verzija Đokovićevog čuvenog govora (VIDEO)

Kada se pre par dana Novak Đoković plasirao u četvrtfinale Vimbldona, posle meča održao je čuveni govor na račun nekulturne publike. Zbog toga, "Lakuuuuuu noć" i "Ne možete mi ništa", još uvek odzvanjaju društvenim mrežama - prepričavaju se Novakove reči, a sada su počele da dobijaju i muzičke verzije, te pored nedavnog Novakovog kola nastalog zbog njegovog obraćanja, korisnici mreže Iks se zabavljaju numerom Em Si Hamera U Can’t Touch This koja je podvučena rečima najboljeg tenisera na svetu.
Posle Novakovog kola, pojavila se i rep verzija Đokovićevog čuvenog govora (VIDEO)Getty © Mike Hewitt / Staff

Izgleda da je govor Novak Đoković, posle pobede nad Holgerom Runeom od 3:0 u setovima, i dalje tema broj jedan kako u stranim medijima, tako i kod nas. Kao što je poznato tokom meča Novak bio na meti pojedinih navijača, te im je tada odgovorio:

"Svim navijačima koji su ispoštovali i ostali ovde, veliko hvala. A onima koji su izabrali da ne poštuju igru i igrače, želim lakuuuuuu noć", rekao je tada naš teniser.

Na komentar voditelja da se "nada da je to samo bilo navijanje za Runea a ne nepoštovanje", Novak je reagovao. "Ne, ne prihvatam to... Na turnirima sam više od 20 godina, znam sve trikove. Fokusiram se na sve one koji vole tenis, koji cene igrače i poštuju ih. Igrao sam u mnogo goroj atmosferi od ove - verujte mi, ne možete mi ništa".

U Can’t Touch This ili ipak "ne možete mi ništa"

Ovakav hrabar odgovor je bukvalno "zapalio" mreže, te su mnogi bili imali šta da kažu povodom svega toga, a mnogi su bili više nego maštoviti. Naime, brojni korisnici društvenih mreže, određene delove Novakovog govora, posebno "You guys can't touch me" (eng. ne možete mi ništa) su inegrisali u muzičke hitove, a jedan od njih je i čuveni hit devedesetih godina, U Can’t Touch This, repera Em Si Hamera (MC Hammer).

Sada, ovu čuvenu numeru sa početka devedesetih godina mogu da "potpišu" DJ Nole feat. MC Hammer kako je naveo jedan korisnik.

Naravno pojavile su se i varijante na temu.

I Željko Joksimović nije ostao "dužan", komponovao Novakovo kolo

Brzo nakon Đokovićevog odgovora na Vimbldonu, srpski pevač i kompozitor Željko Joksimović komponovao je Novakovo kolo.

"Napravih Novakovo kolo danas, inspirisan poslednjim dešavanjima. Ko peva zlo ne misli", napisao je tada Željko u opisu objave na Instagramu.

image