Magazin

Godišnji horoskop za 2023. godinu - Lav podznak Lav

Naredna godina Lavovima donosi šansu da pronađu svoje mesto, poziciju ili profesiju.
Godišnji horoskop za 2023. godinu - Lav podznak Lav© Pixabay/Alexas_Fotos

Preporuka za period do 16. maja: povežite posao sa putovanjima. Neće biti dovoljno ako radite sa strancima, a ne putujete. Otvorite sebe ka svetu, posebno u ovom periodu kada ste dobrodošli gde god da krenete. Tako se može desiti da se jedno kratko putovanje pretvori u potencijalni ostanak.

Maj je radikalan, tada se dešavaju promene firmi, statusa, ugovora. Firma za koju radite može biti pripojena drugoj, prodata, ili joj se potpuno menja rukovodstvo. Nećete se ustručavati da na crtu u 2023. godini izađete i sa jačima, što je moguće u drugoj polovini juna kada vas jedna konfliktna situacija zapravo može lansirati u visine.

Novac vam pristiže, ali ga prilično trošite tokom godine. Ulaskom u Ribe, Saturn će vam naredne dve i po godine svaki put kada podmirite osnovno, nametnuti još neku neodložnu stavku koja je obaveza, a ne zadovoljstvo. Može se desiti da partner prestane da zarađuje neko vreme u tom periodu pa je i otuda moguć pritisak na vaše prihode.

U aprilu drugi vas mogu nagovarati da investirate kapital i savetovati kako da rukujete svojim novcem. Kako je vama osim prilike, potrebna uvek i strategija, strpite se do septembra, avgust može biti jako rizičan.

U januaru i oktobru proveravajte poštansko sanduče i mejlove, može vam stići zvanični dokument na koji treba da odgovorite. Kako će Jupiter tada biti u sferi zakona, sudova, obrazovanja i putovanja - može imati veze sa tim.

Emotivno, ovo je vrlo dobra godina za sve Lavove. I starije i mlađe, i slobodne i zauzete.

Slobodnima predstoji strastvena veza koja najpre počinje komplikovano, moguće da neko od vas u početku neće biti sasvim dostupan. Može vas uplašiti toliki intenzitet emocija i pažnje odjednom, pa ćete verovatno neko vreme biti sumnjičavi i nepoverljivi. Zbog ljubavi, tokom leta možete imati probleme sa prijateljima i okolinom koja vas ne podržava. Ljubav može ozbiljno da predstavlja izazov za vašu karijeru u smislu da u nekom momentu jedno možete početi da zapostavljate.

Lavovi u dugim vezama ili braku napokon će moći da odahnu. Prethodnih godina koliko god da je bilo naporno, to iskustvo je imalo za cilj da vas još više poveže, iako je neke brakove ohladilo i partneri su više postali kao kolege vezane decom, bračnim ugovorom i zidovima. Kako će vam se sada ponovo probuditi libido, period jakih želja i karmičkih susreta se ne može zaobići, čak i kada ste dugo u istoj vezi.  Paralelne veze nisu vaša stvar, ali kako nema Saturna više u kući braka da odlažete sve za neki drugi put, sada možete da se zaljubite i preko noći rešite da se raziđete od dugogodišnjeg partnera. Skandal je moguć, posebno u drugoj polovini januara, krajem marta, 15-23. maja, 3-10. juna, 23.juna-3.jula i u septembru.

Najbolje će biti Lavovima samohranim roditeljima koji u 2023. godine mogu sresti svoju srodnu dušu. Lavovima bez potomstva, deca mogu preko leta postati prioritet a neke veze se završavaju upravo zbog razlika u roditeljstvu ili zato što partner ne želi potomstvo.

image