Magazin

Godišnji horoskop za 2023. godinu - Vaga podznak Vaga

Držite se rutine na poslu i radne etike. Tačno je da nema ničeg kreativnog u repetitivnim poslovima koje iznova obavljate, ali se tako postaje majstor zanata i šef pravilne upotrebe vremena.
Godišnji horoskop za 2023. godinu - Vaga podznak Vaga© Pixabay/Alexas_Fotos

U narednoj godini najviše energije trošite na komunikaciju, pisanje, učenje i pravne stvari. Procesi koji su u toku mogu se okončati uspešno na proleće (april) i manje uspešno na jesen (oktobar).

Komunikacija sa drugima će svaki put lako skliznuti u žučnu raspravu, budete li uneli emocije i lična osećanja. U 2023. godini ćete biti raspoloženi za isterivanje pravde, oštroumne opaske koje mogu nekada biti podrivačke i gađati drugu stranu tačno gde treba. Svesni ste da imate rivale, naivni nećete biti ni malo, i trudićete se da konkurenciju na svakom polju pobedite. Najintenzivniji je period od 27. avgusta do 12. oktobra kada se i Mars bude nalazio u vašem znaku, nakon kog dolazi pomračenje Sunca u Vagi 14. oktobra, koje će predstavljati momenat promene za sve privatne i poslovne ratove koje budete vodili u tom trenutku. Ako se bavite javnim poslom, vodite računa pa ne zakazujte ništa važno sredinom oktobra zbog pomračenja.

Kako je za Jupitera u Biku potrebno nešto više novca, ne štedite na advokatima, savetnicima, to su i privatna osiguranja, pa je moguće da će doći do šteta koje će vam biti pokrivene. On se još tiče rezerva i bezbednosti o kojima ćete za svaki slučaj misliti unapred. Vage koje razmišljaju o kreditu i zajmovima - mogu imati sreće u tome nakon maja, a dobra vest je i da će bračni partner imati povećanje plate, kao i dizanje kredita (ili nasledstvo) koje će uslediti odmah zatim. Svi koji se bave obrtanjem novca kroz trgovinu i berzu mogu napraviti nekoliko dobrih poteza. Preporuka je da razmislite o poslu koji se tiče recikliranja, adaptacija, restauracija, obrada, kada od starog pravite novo. Novac je svakako jedna od važnih tema kao i uspostavljanje stabilnosti i moći.

Na poslu atmosfera naglo pada, postaje više deprimirajuća što vas može navesti da ste često na bolovanju ili posao odrađujete. Iako će vas sve vući da posao promenite, bolje rešenje je u nalaženju nečega što će da vas zaokupi kako se ne bi dosađivali. Zbog toga će neke Vage iskoristiti 2023. godinu da završe fakultete čak i nakon duge pauze. Druge će prionuti na učenje novih veština i znanja koje bi mogle već u 2024. da pretoče u mali biznis. Značiće vam korišćenje tabela, šablona, rasporeda i podsetnika dok ne uđete u šemu. Bavićete se sportom i negom tela. U karijeri važni uspesi u drugoj polovini maja, prva polovina jula i od 10. do 15. avgusta kada ćete imati otvorenu pomoć, ponudu, priliku.

Seksualnost je pojačana i otuda se potomstvo lakše i dešava, čak i da je bilo poteškoća sa istim do sada. Zdrava obnova energije je znak da je organizam spreman na novu etapu. Međutim, libido ne privlači samo suprotni pol. Vrlo uspešno privlači suparnike, rivale, kritičare, provokatore. Sve koji bi mogli da maliciozno pokrenu nesvesne dinamike koje vas podsećaju na sve poraze u životu. Izdaje su moguće tokom godine kao i napuštanja, ali ako pravilno iskoristite Jupitera samo ćete izaći jači.

Slobodnim Vagama će sigurno biti uzbudljiv period od juna do oktobra kada je u najavi dosta izlazaka, provoda, novih poznanstava. Bićete primećeni gde god se pojavite pa ćete dosta pažnje kao i obično posvetiti stilu, modi i izgledu.

 

image