Magazin

Godišnji horoskop za 2023. godinu - Jarac podznak Jarac

Kao brod koji je dočekao svoju luku ka kojoj se uputio još davno, vama 2023. godina donosi početak mirnijeg perioda.
Godišnji horoskop za 2023. godinu - Jarac podznak Jarac© Pixabay/Alexas_Fotos

Dok je vaš vladar Saturn bio u Vodoliji (od 2020. do marta 2023) bilo je teško dosledno slediti sebe, jer je to često značilo preuzeti velike napore, na svakom ćošku donositi odluke, prihvatati nepoznate i nepredvidive obrte. Ako bi kojim slučajem stvari krenule u željenom pravcu, Uran je uvek bio tu da ubaci neke nove probleme koje do tada niste imali, pa ste se često osećali razapeto. E sada se taj naporan period završava.

Finansije koje su trpele, a i vi sa njima, donosile su vam brige, čak i da ste zarađivali iznad proseka, jer ništa nije moglo da garantuje da će tako biti i dalje. Rizik koji je bio neminovan, jer je vaš vladar Saturn bio u Vodoliji koja samo poznaje rizike - iscrpljivao vas je preko mere. Kako je u prethodnom periodu Saturn imao samo teške aspekte sa Uranom, bilo je i skandala i drugih šokova koji su remetili vaše perspektive i logične planove.

Na značajne i vidljive prihode morate da čekate još koju godinu da Uran uđe u Blizance (2025/2026), ali zato u 2023.godini, od marta do juna, bez odlaganja donosite radikalnu odluku kojom ćete se osloboditi materijalnog nespokoja. Kolega ili poznanik će tu odigrati važnu ulogu koja može biti i određeni pritisak, koji vas vodi da stavite tačku na probleme. Moguće je da se i posao koji radite ugasi, firma zatvori, a nije isključeno i da napustite zemlju, što instant menja referentne vrednosti standarda. Kao i uvek, kod Jarca nije bitan ishod, koliko da istrajete do kraja.

Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku koji vam prija, odnos će postati još bolji naredne tri godine, i ništa tu nećete imati potrebu da menjate. I vi i partner ćete pokazati kao i do sada da ste tu jedno za drugo i kada je najteže, i očekivano je da zajedno proslavite i period koji može biti laganijeg tempa i sa mnogo više slobodnog vremena da ga provedete zajedno.

Ako su vam veza i brak nestabilni i često u krizi, nakon razilaženja prijaće vam samoća da bi od 2025.godine razmišljali o novoj zajednici.

Ako ste slobodni bili i do sad, utočište u ljubavi nalazite daleko od okruženja. Na putu, ili poznanstva preko interneta. Sa tom osobom se srećete sasvim slučajno, ali osetićete kao da vas je nešto vuklo ka njoj. Kao da ste lako mogli i da se mimoiđete, ali srećom niste. Ili možda ipak jeste, a to je moguće kod Jarčeva koji neku dugu vezu iz prošlosti nikako da zaborave, ne toliko zbog ljubavi, koliko zbog onoga što im ta osoba "duguje". Saturn u Ribama je i zaborav, pa tako neke stvari iz prošlosti treba da pustite da odu i da ih otpišete.

Inače, prijaće vam da dosta vremena provodite pored vode, pa ako imate mogućnosti, dobro je da ove godine na moru ili rekama provedete što više vremena.

Od hobija sada je najbolje da se bavite kulinarstvom, gde možete isprobavati nove recepte, a preko hrane se možete povezati sa ljudima koji drže restorane, vinarije, maslinjake, voćnjake, a onda su i nove saradnje moguće. Dobre šanse za to postoje u julu, septembru, oktobru i decembru. Jarčevi koji imaju decu, neka ne propuste priliku da u junu komunikaciju i odnos sa njima, prodube i oplemene. Deca ostvaruju uspehe u 2023., dosta putuju, napreduju i bićete iskreno ponosni. Ostalima prilika za potomstvo i brak.

Imaćete osećaj da vam sem slobode i mira, ništa drugo nije potrebno, ali vrlo brzo potom ćete se dati u potragu za boljim autom, sa kojim ćete naredne tri godine preći veliku kilometražu.

image