Sport

Prvi čovek UFC-a: Ne smete propustiti borbu Srbina Duška Todorovića

Prvi čovek UFC organizacije Dejna Vajt, rekao je u najavi novog 286 MMA događaja, da gledaoci širom sveta ne propuste borbu Srbina Duška Todorovića, koji se 18. marta bori protiv Engleza Kristijana Liroja Dankana
Prvi čovek UFC-a: Ne smete propustiti borbu Srbina Duška TodorovićaGetty © Handout

Nije ovo prvi put da glavni čovek najveće MMA organizacije na svetu, sa rečima hvale priča o srpskom borcu Dušku Todoroviću.

Prilikom najave UFC 286 događaja, koji će se 18. marta održati u "O2 areni" u Londonu, Dejna Vajt pričao je o agresivnosti i sposobnosti Srbina.

"Dankan protiv Todorovića. Domaći borac suočiće se sa veoma snažnim udaračem, Duško je veoma agresivan, stalno ide u napad i konstantno traži način da što pre završi borbu. Nećete želeti da trepnete u ovoj borbi i sigurno ne želite da je propustite", rekao je Vajt.

Duško Todorović će 18. marta pokušati da nanese prvi poraz u karijeri Englezu Kristijanu Liroju Dankanu.

Srpski borac brzo je svojim stilom, ali i rezultatima, brzo privukao pažnju čelnika UFC organizacije na sebe.

U prošloj borbi je nokautirao Džordana Rajta u drugoj rundi, a tokom profesionalne karijere upisao je 12 pobeda i tri poraza.

Za spektakularnu završnicu protiv Rajta, srpski borac dobio je bonus od 50.000 dolara, pošto je njegov meč izabran za borbu večeri.

Todorović je pred odlazak u London na možda i borbu karijere, u intervjuu za RT Balkan pričao o narednom protivniku, ali i dosadašnjem toku profesionalne karijere.

image