Svet

Asad: Zelenski je klovn, a njegova pojava liči na komediju

Dobro je ponekada i u politici imati komičara kako bi nas nekada nasmejao, ocenio je Asad, ironično komentarišući pojavu ukrajinskog predsednika i njegove političke sposobnosti
Asad: Zelenski je klovn, a njegova pojava liči na komedijuwww.globallookpress.com © Tanjug/Vladimir Gerdo, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Predsednik Sirije Bašar el Asad rekao je danas da je ukrajinski lider Vladimir Zelenski klovn, a da je njegovo pojavljivanje u javnosti komedija.

U intervjuu za "Solovjov lajv", sirijski predsednik je kazao da ranije nije znao ništa o Zelenskom i da, kada je on počeo da se pojavljuje u medijima, da su na njega u Siriji gledali kao na klovna.

"Njegove izjave su kao komedija, što nam se zapravo i svidelo. On se čak i u politici ponaša kao da je neki komičar. Nekada su nam potrebni takvi klovnovi, kako bi malo razmrdali celu situaciju i kako bi nas malo nasmejali", izjavio je Asad. 

Predsednik Sirije se, podsetimo, poslednjih dana sreo sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom u Moskvi i tom priliku još jednom potvrdio podršku Specijalnoj vojnoj operaciji.

image