Sport

Partizanova sramota - šamar od najgoreg tima Superlige, gube mesto za Ligu šampiona?

Poslednjeplasirani tim Superlige, Radnik iz Surdulice, bez ikakvih poteškoća je osvojio tri boda u Humskoj
Partizanova sramota - šamar od najgoreg tima Superlige, gube mesto za Ligu šampiona?© FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana, posle pobede protiv Mladosti u Lučanima, vratili su se ređanju loših rezultata, pošto su na stadionu u Humskoj pretrpeli još jedan "šamar".

Ovog puta, ekipa Igora Duljaja doživela je poraz od poslednjeplasiranog Radnika iz Surdulice 2:1, čime je ozbiljno dovedena u pitanje pozicija crno-beliha na tabeli.

Seriju užasnih rezultata Partizan je nastavio još jednom katastrofalnom partijom. Gosti iz Surdulice su malobrojne navijače u Humskoj šokirali već u 13. minutu kada je Andrija Radulović postigao gol.

Posle kornera u 45. minutu i loše reakcije golmana Partizana Aleksandra Popovića, Ranko Jokić je duplirao prednost gostiju i postigao, ispostaviće se, presudni pogodak.

U nastavku je Partizan na sve načine pokušao da spreči sramotu i svoj peti poraz u sezoni, ali ništa nije vredelo. Ni penal koji je Bibars Natho propustio da iskoristi u 62. minutu, ni utešni pogodak Rikarda Gomeša u 82. minutu.

Tako je Partizan posle 27. meča u sezoni ostao na samo 54 boda, ne samo 18 manje od Crvene zvezde, već i sa ozbiljnim šansama da izgube drugo mesto na tabeli. Ako TSC iz Bačke Topole savlada lučansku Mladost ovog vikenda, tim sa severa Srbije će preskočiti Partizan na drugom mestu - onom koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Žestoka kriza ne prestaje da drma Humsku...

image