Svet

Tramp o Desantisu: Ne može da pobedi na izborima, treba mu transplantacija ličnosti

On je nelojalna osoba, napisao je bivši američki predsednik na svojoj društvenoj mreži "Istina"
Tramp o Desantisu: Ne može da pobedi na izborima, treba mu transplantacija ličnosti© Tanjug/AP Photo/Evan Vucci

Ron Desantis ne može da pobedi na izborima, ili prođe nominacije, jer je glasao da se podrije socijalna sigurnost, čak želeći da se podigne starosna granica na 70 godina ili čak više, naveo je bivši američki predsednik Donald Tramp.

U objavi na svojoj društvenoj mreži "Istina" on je naveo još nekoliko razloga zbog kojih smatra da je guverner Floride, republikanac Desantis loš ili nemoguć kandidat.

Kako je napisao on je "glasao za uništenje Medikera (sistem zdravstvene zaštite), žestoko se borio i glasao da 'porez na sve' bude 23 odsto". U objavi Tramp namerno iskrivljuje njegovo prezime u Desanktus, dok je ranije o njemu neretko pisao kao o Desanktimonijusu.

"On je bio i ostao učenik užasnog nosoroga Pola Rajana i drugih kojih je previše da bih ih nabrajao. Takođe, očajnički mu je potrebna transplantacija ličnosti, a koliko znam, one medicinski još nisu dostupne. Nelojalna osoba", napisao je Tramp.

Očekuje se da će guverner Floride večeras da objavi da ulazi u trku za predsedničke izbore koji će biti održani 2024. i to, kako je objavio Foks njuz pozivajući se na svoje izvore, u razgovoru sa Ilonom Maskom na Tviteru.

image