Rusija

Margarita Simonjan: Već viđena američka serija

Amerikancima, i želji da se reše nezgodnog predsednika, nije ostalo ništa drugo, pa na scenu stupa dobri stari Li Harvi Osvald koji je ubio američkog predsednika Džona Kenedija, ocenila je glavna i odgovorna urednica televizijskog kanala RT
Margarita Simonjan: Već viđena američka serijawww.globallookpress.com © Sergey Elagin/Business Online

Kad pratiš Ameriku, kao da pratiš TV seriju čijim scenaristima je odavno ponestalo mašte i ponavljaju se iz epizode ​​u epizodu, ali si se već navikao na likove, kao na sobne papuče, pa nastavljaš da gledaš, ocenila je glavna i odgovorna urednica medijske grupe televizijskog kanala RT i "Rusija sevodnja" Margarita Simonjan na Telegramu

Kada se iscrpe svi drugi načini da se rešiš nezgodnog predsednika, na scenu stupa dobri stari Li Harvi Osvald koji je ubio američkog predsednika Džona F. Kenedija, napisala je Simonjan.

Komentarišući odluku američkih vlasti da veruju da je atentator delovao samostalno, kako je to saopštila je državna policija Pensilvanije, Simonjan je odgovorila kratko: "Kako da ne."

Nekoliko snažnih prasaka, neobično nalik pucnjima iz vatrenog naoružanja, čulo se na predizbornom skupu Donalda Trampa u gradiću Batler u Pensilvaniji, posle čega je Tajna služba sa bine evakuisala republikanskog kandidata za predsednika SAD.

Atentator je likvidiran i identifikovan, njegovo ime je Tomas Metju Kruks, navelo je Federalni istražni biro (FBI). Poginula je još jedna osoba iz publike koju je upucao atentator.

Tramp je u mejlu svojim pristalicama, nakon što je ranjen na predizbornom skupu u Pensilvaniji, poručio da se nikada neće predati.

image