Dodik čestitao rođendan Putinu: Dragi prijatelju Republike Srpske i srpskog naroda, hvala Vam!

Poseban značaj ima što, na putu da sačuvate Rusiju i donesete mir i bolju budućnost celom svetu, ostajete posvećeni održavanju i odbrani tradicionalnih vrednosti istakao je predsednik Republike Srpske

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je rođendansku čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu koji danas slavi 72. rođendan.

"Dragi prijatelju Republike Srpske i srpskog naroda, upućujem Vam iskrene i srdačne čestitke povodom Vašeg rođendana. U Republici Srpskoj prema Vama se odnose sa iskrenom toplinom i najvećim poštovanjem", naveo je Dodik u čestitki i dodao:

"Duboko sam Vam zahvalan na neprestanom prijateljskom odnosu prema Republici Srpskoj. Poseban značaj ima što, na putu da sačuvate Rusiju i donesete mir i bolju budućnost celom svetu, ostajete posvećeni održavanju i odbrani tradicionalnih vrednosti".

Rođendan ruskom lideru, čestitali su i beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko, predsednik Dume Vjačeslav Volodin, lider Čečenije Ramzan Kadirov, kao i predsednik i prva dama Nikaragve Danijel Ortega i Rosario Muriljo.