Zaharova posle hapšenja Pi Didija i smrti Epstina: Mnogi se plaše da progovore (VIDEO)

U intervjuu za kinesku redakciju RT, zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova se osvrnula na skandal koji je izbio oko američkog repera Šona Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi, koji je uhapšen prošle nedelje

Zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zahrova predložila je američkim vlastima da umesto što progone novinare, kleknu pred njih i zamole ih da obelodane događaje u vezi sa kriminalnim strukturama i pedofilijom u krugovima američkog šou biznisa.

U intervjuu za kinesku redakciju RT, Zaharova se osvrnula na skandal koji je izbio oko američkog repera Šona Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi, koji je uhapšen prošle nedelje.

Prema njenim rečima, stotine ljudi iz Holivuda je umešano u sistem koji je stvoren decenijskim zločinima, seksualnom eksploatacijom, seksualnim nasiljem i pedofilijom.

Takvi zločinački događaji su, prema njenim rečima, sistemske prirode u okviru strukture mafijaškog klana koja je okupljala ljude iz šou biznisa i političkog miljea.

"Oni su jedni druge na neki način pokrivali, usluživali i slično. Najdublji delovi tog bezdana nikome nisu poznati", rekla je Zaharova.

Ovakva situacija sa američkim krugovima šou biznisa i ljudima sa političke scene ukazuje na to da bi američke vlasti morale da se pozabave uvođenjem reda u svojoj kući, poručila je Zaharova.

Za eksploataciju dece u elitnim krugovima nisu mogli da ne znaju u policiji, u FBI-u ili u Beloj kući, naglasila je Zaharova i dodala: "To su znali svi!"

Osvrnula se na pesmu američkog pevača Džastina Bibera "Jami" u kojoj se, ako se obrati pažnja, pored reči "jami" čuje i reč "jang mi".

"To jest 'it jami' i 'it jang mi'", rekla je Zaharova i pojasnila da to znači "pojedi mladog mene" i da je Biber tom pesmom otkrio kroz šta je prolazio kao trinaestogodišnjak.

Prema njenim rečima, Biberov slučaj nije jedini.

Možda bi SAD na sekundu mogle da se okrenu od svetskih problema, i da se jednom u životu okrenu ka sebi i reše svoje probleme, poručila je Zaharova.