Volodin: Amerika se pretvorila u Sodomu legalizacijom istopolnih brakova

Predsednik Državne dume poručio je da će put koji je izabrao Vašington dovesti do degeneracije nacije kao i do velikih problema u američkom društvu

Predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin komentarisao je zakon o legalizaciji istopolnih brakova na saveznom nivou u Sjedinjenim Američkim Državama, rekavši da je to sad Sodoma.

"Bajden je potpisao zakon o legalizaciji istopolnih brakova na saveznom nivou. Sada u Sjedinjenim Američkim Državama koncept braka kao zajednice između muškarca i žene više ne postoji. Običnim porodicama neće biti lako u imperiji Sodome, u koju su se pretvorile SAD", napisao je Volodin na svom Telegram kanalu.

Kako je naveo, sva njihova propaganda, kao i stvaranje dodatnih uslova, usmereni su na podršku istopolnim brakovima.

"Tokom proteklih sedam godina njihov broj u SAD porastao je za skoro 2,5 puta. Operacije promene pola su se povećale za 50 puta u proteklih 10 godina. Put koji je izabrao Vašington će nedvosmisleno dovesti do velikih problema u američkom društvu kao i do degeneracije nacije", poručio je ruski zvaničnik.

Predsednik SAD Džozef Bajden potpisao je nacrt zakona kojim se ukida definicija braka kao zajednice muškarca i žene i kojim se garantuje federalna zaštita istopolnih brakova.