Rusija

Putin: Velike promene u svetu, Rusija čini sve da on bude bolji

Šef ruske države se nada da će Rusija svojim delima, postupcima, odlučnošću i, istovremeno, otvorenošću namera, planova, principa, uspeti da učini svet pravednijim
Putin: Velike promene u svetu, Rusija čini sve da on bude bolji© Tanjug/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Velike promene koje se sada dešavaju ne samo u Rusiji, već i širom sveta – idu na bolje, smatra ruski predsednik Vladimir Putin.

"Velike promene se danas dešavaju ne samo u Rusiji, menja se ceo svet. Verujem da su to promene na bolje", rekao je on u video-poruci, upućenoj učesnicima prvog kongresa Ruskog pokreta dece i omladine.

Šef ruske države se nada da će Rusija svojim delima, postupcima, odlučnošću i, istovremeno, otvorenošću namera, planova, principa, uspeti da učini svet pravednijim.

"Takvim gde će svi narodi zaista biti ravnopravni, gde će svaki čovek imati pravo da bude poštovan, da sledi svoju tradiciju, govori svoj maternji jezik, poštuje svoje pretke i gde će svako imati mogućnost da se maksimalno samorealizuje, bez obzira u kojim uslovima odrastao i iz koje je porodice potekao", naglasio je Putin.

image