Rusija

Teroristički napad ukrajinskih službi: Bomba pod auto šefu Berdjanske oblasti (FOTO)

Snaga eksplozije bila je identična onoj koja bi se dogodila pri upotrebi jednog kilograma eksploziva, navodi se na Telegram kanalu administracije Berdjanske oblasti
Teroristički napad ukrajinskih službi: Bomba pod auto šefu Berdjanske oblasti (FOTO)www.globallookpress.com © Jürgen Schwarz/http://imagebroker.com/#/search/

Ukrajinske specijalne službe digle su u vazduh automobil šefa administracije Berdjanske oblasti Aleksija Kičigina, a zvaničnik nije povređen, javile su gradske vlasti na Telegram kanalu.

"U 19.30 ukrajinske specijalne službe izvršile su teroristički akt u Berdjansku dižući u vazduh bombom automobil načelnika vojno-civilne administracije Berdjanske oblasti Kičigin Alekseja Nikolajeviča", navodi se u saopštenju.

Napominje se da Kičigin nije povređen, jer je blagovremeno primetio sumnjiv predmet na dnu službenog automobila.

Snaga eksplozije bila je identična onoj koja bi se dogodila pri upotrebi jednog kilograma eksploziva, navodi se na Telegram kanalu administracije ove oblasti.

"Neuspela neljudska akcija protiv civilnog službenika koji nema veze sa vojnim poslovima ni na koji način neće uticati na rad vojno-civilne administracije Berdjanske oblasti", zaključuje se u saopštenju.

image