Rusija

Putin na sastanku sa načelnicima bezbednosnih službi

Putin je u večerašnjem obraćanju naciji istakao da je dokazano da je svaki pokušaj izvođenja državnog udara osuđen na propast
Putin na sastanku sa načelnicima bezbednosnih službi© Tanjug/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin održava radni sastanak na kojem učestvuju načelnici bezbednosnih službi, a sastanku posebno prisustvuje ministar odbrane Sergej Šojgu, rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je šefovima bezbednosnih agencija na poslu koji je urađen poslednjih dana.

"Okupio sam vas da vam zahvalim na odrađenom poslu u proteklih nekoliko dana", rekao je ruski predsednik države otvarajući sednicu.

"Razgovaraćemo i o zadacima koji nam predstoje kao rezultat analize događaja koji su se desili u zemlji", dodao je Putin.

"Nakon obraćanja naciji, Vladimir Putin trenutno održava radni sastanak u kome učestvuju specijalni tužilac Igor Krasnov, šef kabineta predsednika Anton Vajna, ministar unutrašnjih poslova Vladimir Kolokolcev, ministar odbrane Sergej Šojgu, direktor Federalna služba bezbednosti Aleksandar Bortnjikov, načelnik Nacionalne garde Viktor Zolotov, šef Federalna služba obezbeđenja Dmitrij Kočnjev i šef ruskog istražnog komiteta Aleksandar Bastrikin", rekao je Peskov.

Podsećamo, Putin je u večeranjem obraćanju naciji istakao da je dokazano da je svaki pokušaj izvođenja državnog udara osuđen na propast.

"Bilo kakva organizacija unutrašnje pobune je osuđena na propast", rekao je Putin u obraćanju naciji.

image