Rusija

Medvedev ismejao NLO paranoju u Americi i pokazao "prave reptile"

NLO ne moramo da tražimo po tajnim američkim bazama, oni su oko nas, smatra bivši predsednik Rusije
Medvedev ismejao NLO paranoju u Americi i pokazao "prave reptile"www.globallookpress.com © Kremlin Pool/Global Look Press

Bivši predsednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev napisao je na svom Telegram kanalu da su u SAD ponovo u toku paranoične potrage za vanzemaljcima, prenele su "RIA Novosti".

Medvedev je u svom maniru komentarisao saslušanje u američkom Kongresu o NLO-ima gde je bivši obaveštajni zvaničnik Dejvid Graš tvrdio da američka vlada poseduje ne samo olupine neidentifikovanih letelica, nego verovatno i ostatke stvorenja kojima su pripadali.

"U SAD opet traje paranoična potraga za vanzemaljcima. Govori se o skrivenim 'ostacima sa neljudskom fiziologijom'. Ha, pogledajte ova lica! Ove biosupstance su žive! One su među nama! I ovi reptiloidi očigledno nisu ljudi! " – napisao je Medvedev.

Pored toga, post je propratio karikaturama američkog predsednika Džoa Bajdena, nemačkog kancelara Olafa Šolca, francuskog predsednika Emanuela Makrona, ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, bivšeg britanskog premijera Borisa Džonsona i šefice Evropske komisije (EK) Ursule fon der Lajen.

image