Rusija

Medvedev: Niko nikada nije uspeo da potčini Rusiju svojoj volji, a ne može ni sada

Rusija će pobediti u Specijalnoj vojnoj operaciji i neće nikome dozvoliti da diktira pravila koja su u suprotnosti sa njenim načinom života i tradicijama, istakao je predsednik partije Jedinstvena Rusija
Medvedev: Niko nikada nije uspeo da potčini Rusiju svojoj volji, a ne može ni sada© kremlin.ru/Фото: Павел Бедняков, РИА «Новости»

Ostvarićemo svenarodnu pobedu u Specijalnoj vojnoj operaciji, Rusija danas snažno odbija neonaciste u Kijevu i kolektivni Zapad koji stoji iza njih, a neprijatelji Rusije su loše naučili lekcije hiljadugodišnje istorije, ističe predsednik ruske partije Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev.

Niko nikada nije uspeo da potčini Rusiju svojoj volji, niti to može i sada, zemlja je uspela da izdrži kolosalan pritisak, ističe on.

"Naši neprijatelji sada priznaju svoju nemoć i trpe poraz. To ne iznenađuje. Tim pre što tokom vekova niko nije uspeo da nas potčini svojoj volji. Ni sada to neće uspeti. Uspeli smo da izdržimo pod kolosalnim pritiskom. Odgovor na dejstva naših protivnika bila je otpornost i jedinstvo ruskog društva", objašnjava Medvedev na kongresu partije.

Prema njegovim rečima, Rusija neće nikome dozvoliti da diktira pravila koja su u suprotnosti sa njenim načinom života i tradicijama.

"Jedinstvena Rusija" mora savesno da radi u korist Ruske Federacije, patriotizam se ne dokazuje rečju, već delom, istakao je predsednik Jedinstvene Rusije.

"Niko neće moći da potčini Rusiju svojoj volji. Rusko društvo su ujedinilo da odgovori na pokušanje neprijatelja da oslabi zemlju, i ne dozvoljava da se u zemlji poseju pometnja i razdor i da se ocrne trupe", dodao je Medvedev.

image