Rusija

Spoljna obaveštajna služba Rusije upozorava: Posle Fica na spisku Orban i Vučić

Ovakva kazna imaju za cilj da zastraši sve one koji slično razmišljaju, navodi se u saopštenju ruske službe
Spoljna obaveštajna služba Rusije upozorava: Posle Fica na spisku Orban i VučićGetty © Mateusz Wlodarczyk/NurPhoto

Atentat na premijera Slovačke Roberta Fica pokazuje da globalističko totalitarno-liberalne elite, s obzirom da ne uspevaju da održe svoju hegemoniju "civilizovanim metodama", prelaze na otvoreni politički teror protiv svojih protivnika, saopštila je Spoljna obaveštajna službe Ruske Federacije.

"Ovakve kazne imaju za cilj da zastraše sve one koji slično razmišljaju", navodi se u saopštenju ruske službe.

Podaci do kojih je došla ruska služba ukazuju na rastući bes rukovodstva SAD i EU zbog objektivnih procesa promene geopolitičke realnosti i jačanja pozicija nacionalno orijentisanih političkih snaga.

Atentat na Fica, kako navode, sličan je ubistvima Martina Lutera Kinga i Ulofa Palmea, koji su pokušali da idu protiv mejnstrima. Na sreću, Fico je preživeo

Iza zvaničnih lažnih želja zapadnih lidera za Ficovim oporavkom krije se pravo lice globalističke sekte čije pristalice u brojnim komentarima na društvenim mrežama odobravaju zločin i pozivaju na eliminaciju drugih nacionalno orijentisanih lidera.

Naročito im smetaju premijer Mađarske Viktor Orban i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju ruske službe.

Istraga o terorističkom napadu se nastavlja, a SAD i njihovi evropski saveznici uporno nameću verziju "usamljenog zločinca" nezadovoljnog "padom demokratije" u Slovačkoj, naglasila je ruska služba.

Prema dostupnim podacima Ruske spoljne obaveštajne službe, američke vladine agencije već pokušavaju da se pridruže istrazi kako bi je usmerile u "pravom pravcu".

Jedan od njihovih zadataka će biti da zatvore temu "političkog terorizma u Evropi" i mogućeg "spoljnog traga" u terorističkom napadu, navela je ruska služba.

image