Sport

Nevil rekao da Španija zbog njega neće osvojiti EURO – sad mu je odgovorio

Fudbaleri Španije osvojili su četvrtu titulu prvaka Evrope, pošto su u nedelju uveče savladali Englesku 2:1 i tako se vratili tamo gde su već bili 1964, 2008. i 2012. godine
Nevil rekao da Španija zbog njega neće osvojiti EURO – sad mu je odgovorioGetty © NurPhoto / Contributor

U sjajnom meču koji je "crvena furija" u svoju korist rešila golovima Nika Vilijamsa i Mikela Ojarzabala, svoju ulogu imao je i levi bek Mark Kukurelja.

Fudbaler Čelsija odigrao je odličnu utakmicu tokom svih 90 minuta, zabeležio asistenciju za pobedonosni pogodak, a nakon meča je iskoristio "svojih pet minuta" da pošalje zanimljivu poruku.

Naime, nekadašnji igrač Mančester Junajteda Geri Nevil, danas stručni konsultant, izjavio je nedavno da ne veruje u titulu Španaca upravo zbog Kukurelje.

"Mislim da je on jedan od razloga zašto mislim da Španija verovatno ne može da ode do samog kraja", rekao je tada Nevil, a Kukurelja je podelio tu njegovu izjavu na svom Instagram profilu uz jasnu poruku:

"Otišli smo do samo kraja, Geri. Hvala na tvojoj podršci", napisao je Kukurelja uz emotikon poljupca za nekadašnjeg reprezentativca Engleske.

image